Krátké ohlédnutí za Komunálním veletrhem a konferencí 2023

 

Vážení partneři, účastníci veletrhu a přednášející,

děkujeme vám za vaši účast na odborné konferenci v Olomouci, kterou pořádala společnost 2K Consulting s.r.o., autor projektu Bezpečný úřad a Bezpečná organizace. Velmi si vážíme udělených záštit a partnerství, a to konkrétně s těmito institucemi:  Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Ministerstvo obrany ČR, Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR, Ministerstvo životního prostředí ČR,  Digitální a informační agentura ČR,  Úřad pro ochranu osobních údajů ČR, Asociace Krajů ČRSpolek pro obnovu venkova ČR, Národní sportovní agentura ČR, Evropský institut pro bezpečnost a životní prostředí, Unie komunitní energetiky, Státní pozemkový úřad ČR, Výbor ICT nezávislého průmysluOlomoucký kraj.

Témata odborné konference byly zaměřené na kybernetickou a informační bezpečnost, digitalizaci, ochranu osobních údajů, ochranu obyvatelstva, ochranu měkkých cílů, krizové řízení, odpadové a silniční hospodářství, energetiku a sport.

Podařilo se nám navázat dohodu o spolupráci se zástupci komerčního sektoru a díky tomu mohou účastníci projektu Bezpečný úřad a Bezpečná organizace využívat výhody na určené produkty a služby spolupracujících organizací v oblasti životního prostředí, odpadového a silničního hospodářství, energetiky, IT služeb, digitalizace, spisové služby a pojištění kybernetické bezpečnosti.

Prezentace od vystupujících, kteří souhlasili s jejich zveřejněním na našich stránkách, si můžete prohlédnout na stránkách 2K Consulting.